ang förra inlägget

okey, alla kanske int fattar vad jag menade med det förra inlägget..
Alltså, vi har 5 hundar, 1 katt , och 2 (hade ida ännu 3st) st kaniner.. imårse så va vi lite stressade. Så mamma glömde att stänga ena hundbursdörren, till Pios hundbur. och nu på sommaren har vi våra kaniner nere på marken i burar. så hunden rymde ju ofc, o sen tkt den väll att dt va roligt att jaga kanin -.- så sen hade hon brutit sig in i buren och dödat min kanin.. tur att vi inte har alla i samma bur. så nu vet ni!
vi hade skolfotografering idag, o seröst! jag orkar int bry mig om det!.. sen var jag till frissan oxå (: inget spec, ba toppa. sen va dt någon som krocka oxå men det orkar ja inga skriva om (x

:'((

VOI SATANS VITTUS PERKELE JÄVLA SKIT HUND!!!!!!! JAG HATAR DEN DÄ JÄVLA HUNDEN!! ATT DEN SKA FA O TA LIVE AV MIN  KANIN! jag ha ibland önska att ja int sku ha dom men int mena ja nu att ja vill att min hundjävel ska äta upp en av dom! + igår så had den kaninen rymt. Jag så att den satt ute på gräsmattan , så gick ja mot den o satt ner mig på huk o så kom den fram hoppande till mig! annars brukar dom allti rusa iväg, o nästa dag går min hundjääävel o äter upp den!!

RSS 2.0