I have a sister!

They say be afraid
You're not like the others
Futuristic lover
Different DNA
They don't understand you

Your from a whole other world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light
xoxo Julieth

English

Sitter på engelska timme och hör på engelska presentationer om olika länder, jag och Matilda ska ha i fredag.. kanske vi skippar det helt? :D Fick också ut Brusaby provet, gick bättre än vad jag trodde! (y) Sitter också och skriver lite på vårt arbete (a)
'
xoxo Julieth

Mer film

Har sitt 2 filmer idag igen :P
Första var Anastasia kände bara att jag ville se på en sån film ;p
Andra var Im Number Four
Den e najs (y) O han som spelar huvudperson..nam
xoxo Julieth

Yesterday..

Var ju och shoppa igår, blev ganska så mycket mer än vad jag gade planerat. Först var det Ikea hohooh.. Sen var det Mylly och dit for det mindre än vad jag trott :P Men blev nog en hel del saker måst jag säga! Kommer inte att visa foto för det sku ta hur länge som helst att visa allt.
xoxo Julieth

Shoppning

Imorgon ska jag fara me Jenny o shoppa, se om man hittar någo i stan! Jag sku verkligen behöva någo. Vet inte vart vi ska nån ställe, till Åbo iaf. Men först till Ikea ;P
xoxo Julieth

Film

Ha ikväll sett på 2 filmer.
Den första är Just go with it. Den var bra (y) vet inte vad mer man kan säga om den men di den (:
Andra var Populärmusik från Vittula, en svenska film som utspelar sig i Norra Sverige, så det är också finska med i den, o det spelar också finlandssvenskar! (: Den kan vara lite mysko på endel ställen men annars tycker jag nog att den var riktigt okej!
xoxo Julieth

JB

Tycker att alla sku borde se Never Say Never, även fast man hatar honom. Han e bara 17 och hur känd som helst! O han kan faktist sjunga, många har sina röster fixade o allt ex. Lady Gaga (HAHHAHAHAHA ett ganska grovt exempel men endo). Det finns faktist inte så många som sjunger lika bra som han!
Filmen, eller ja det är ju en dokumentär om hans liv från början ända fram tills nu. Gillar han bara ännu mer efter att jag så den förra helgen! 
xoxo Julieth

Rida!

Va både idag o igår o rida (: Igår va jag med Lella och Tukkar, kiva att ha sällskap ibland. Vi var ut och skrittade en runda i skogen, hahha Cicce har verkligen energi nu! När hon inte har blivit ordentligt riden på ca en månad ;P Och idag så var jag underfär samma runda men jag galoppera o trava lite på 2 åkrar, kiva nu när hon har extra energi (: och hovarna såg också som tur bra ut, men det är ju med mitt öga ;p
söta olle bulle (: sku aldri tro att han är hingst så snäll som han e (:
xoxo Julieth

Not fun

Ha idag skrivit 2 prov, finska som gick som det brukar ;) o sen brusa prove, alltså "hästprove" o det gick nog bra tror jag (: hoppas det i alla fall..
xoxo Julieth

.. -> ..

prov, läxor, arbeten, prov osv! Men sen blir det sommarlov och efter det far jag inte till skolan tibaka (:
xoxo Julieth

Ute i solen

Ligger just nu ute i solen o har gjort det ganska länge, o läst prov :P men int ha man blivit något brunare för det..
xoxo Julieth

Sry

Har jätte mycket med prov o massa annat shit.. men snart e det sommar o då händer det en massa ;)
xoxo Julieth

Nu blir det..

.. GOSSIP GIRL , sista perioden av säsong 4! :D Sen kommer 5:an (:
xoxo Julieth

Vilken låt?

Vilken låt skall jag spela för klassen av EMINEM? Finns en massa bra, men kan inte välja vilken..
xoxo Julieth

Fysik..

Sitter på fysik timme o har tråkit. Har inget o göra o jag fattar noll av fysiken? Det blir ju bara bättre o att inte höra på ;p
xoxo Julieth

fin

Tårarna kommer nästan när man hör låten och tänker på hans historia.. :'/
xoxo Julieth

Ridning

Var också och rida igår, allt gick bra men hon har verkligen samlat all energi nu de här veckorna hon bara har skrittats. Men man börjar kunna rida mera normalt nu, nästa gång ska jag ha sadel, ha ju ridit barback nu många gånger, och så ska ja rida mera seriöst när jag har sadel. Undra hur det kommer att ha sadel igen nu efter alla gånger utan den :P

xoxo Julieth

Kanin

Igår var jag till veterinären med en av mina kaniner, för hon hade, hon har haft flera gånger, en stor knöl full med bakterier.. När man öppnar den och klämmer ut det ser det ut som smältost.. Det är verkligen jätteäckligt. O jaa, nu skall hon ha medicin så länge hon klarar av den, att den int blir för stark. Hon får bo i mitt rum nu också, annars är hon ju en utekanin. Får hon det igen blir det nog att ta bort hela kaninen..:/ Men men.. Man får hoppas att det här var sista gången, hon har haft det 2 gånger förut, så det här är alltså 3 gången hon har det.

xoxo Julieth


Glädjetårar!

Jaa vad säger man? IHANAA LEIJONAT, IHANAA!! Ursäkta nu om det e mycket ishockey men fatta! FINLAND TOG VM-GULD!!
xoxo Julieth

Ni..

Ni som kommentera please skriv vem ni e så sku det va kiva ;)
xoxo Julieth

Sug på den ;)

Suuuug på den! :D 6-1!! Guuuld! VM GULD, fuck yeah :D
Finland is the best
We are the champions - my friends 
And we'll keep on fighting - till the end - 
We are the champions - 
We are the champions 
No time for losers 
'Cause we are the champions - of the world
xoxo Julieth

Just nu går he bra ;)

just nu för tillfälle går dt jävligt bra ;) ;)
xoxo Julieth

nu -> ishockey!!

Nu blir he ishockey, får se hur det går. Har ingen aning alls och vågar inte heller gissa, men visst sku det vara fint om vi finnar sku vinna över svedona! :D men men. Shit vilken paineita det måst vara på dom :S Nu börja det! Let's go!
xoxo Julieth

vessa

hahha! nån anonym had kommentera på mitt förra inlägg: "söndrat vessan eller?" hahha x'D så klart, sånt gör man (x inte rikit. xD jäklit intressant jag vet men fan jag flina (x

Mitt ben ..

Mitt ben va helt blodigt i natt när jag kom hem efter festen..
xoxo Julieth

Dagen efter

Jaa.., inte vet jag vad jag ska säga :p Fest var det igår i alla fall, och den var ...... lite shack va det i alla fall :o men kiva på dansgolve! Idag har jag inte krapula eller något vilket är skönt, men vissa andra har nog ;p Sku nog kunna berätta en massa men sånt hör inte inte hit ;)
xoxo Julieth

Jobbigt

Usch.. har en massa som man måste få gjort.., läsa finska, läsa engelska, räkna matte, laga engelska arbete, matte prov, läsa modda bok och den skall vara klar och inlämnad på onsdag.. finns säkert ännu något till jag har glömt. och helst allt det här idag och imorgon. På måndag och tisdag ska jag dessutom rida, men tror jag får säga till ägaren att jag inte kan ta tisdag. Men man får ju inte glömma bort att det dessutom är FEST idag! wohoo!
xoxo Julieth

Partyyy tonight

We like to sleep all day and party all night, this is how we like to live our life! I have a feeling everything is gonna be alright!
Jes, fest ikväll alltså (: börjar bli taggad redan men jag måst först och läsa finska och räkna matte...... sku inte alls orka med det.
xoxo Julieth

IHANAA LEIJONAT IHANAA!!

IHANAA LEIJONAT IHANAA! :D Vem e liite bättre? :D Får se i söndag hur de går mot våra kära svennar! Nå, vi har ju i alla fall silver i bakfickan ;D om inte guld, who know? God? I dont think he even know ;) Tänk om finland vinner mot sverige? fast inte den här gången i Stockholm, fan det tar på svenskarna om det händer (((:
xoxo Julieth

seriöst trött

Knoow, bilderna borde vara ute idag meen jag e skiit trött o jag orkar helt inte + så ska en finska uppsats in imårn o va klar och det tar tid för mig.. så nu går faktist skolan en gång före allt annat roligt. Men imårn om jar orkar och inte är jätte trött som jag nu har varit den här veckan..
Pio <3
xoxo Julieth

Vår tid, vår land <3

xoxo Julieth

Off to school

Nu blir det att fara till skolan, så fint väder som det är och så ska man sitta där -.- mot slute av veckan ska det väl bli sämre, regna osv.. men men måst sticka nu annars blir jag sen igeeen..
xoxo Julieth

sova

På onsdag kommer det vad jag gjorde med Cicce idag och imorgon eftersom jag är så trött nu och far o sova (: Är jättetrött för jag var uppe hur länge som helst igår.. :s
xoxo Julieth

ss

Tja, nu är jag hemma efter en dag i skolan o på hästryggen. Kommer senare om vad jag gjorde me Cicce, bild kommer oxå. Skolan var idag väldigt chill vilket är skönt! Hade en konst presentation men den gick som den gick. Inte är det så stor skillnad, ska ju ändå inte bli konstnär. Och btw det är skit fint väder! Vid stallet idag var det 38! I solen förståss men ändå! :o :D

xoxo Julieth

morning

Tjalala, sitter i skolan säkert när det här blir postat på modda timme o har roligt.. mja maybe not. Ska och rida idag också på Cicce (: tror jag kommer att ta med min lilla kamera dit så kommer kanske upp nån ny färsk bild.

xoxo Julieth

mjau

Nu till slut fick jag ihop något på pappret men ska renskriva det ännu inatt så kan jag ge det till henne direkt när vi har hon på första timmen imorgon. blupp
Jag sku villa också vara en katt, en stor fet katt. Som bara sover och äter, som min kära katt Mille. Fyy va skönt

xoxo Julieth

blomma

Nu har jag varit och träna matte o ätit kaka (: NU borde man skriva materialbaserade uppsatsen klar men blä. Sku igentligen in på torsdagen man jag blev sjuk och så tänkte jag att jag har ju hela helgen på att laga den men vad är det för dag idag? Joo, söndag!! Och klockna e sådär 10 på kvällen. Good! nåjo, bara ja skriver klart den idag så hinner jag renskriva den sen på nån rast.
xoxo Julieth

abc

Har inte gjort så mycket specielllt idag, övat finska, sola, döda orm, äti, äti glass, chilla, data, jaa (: men nu ska jag fara o räkna finska o sen blir det morsmiddag ;p fast jag just har ätit mig proppmätt..
en bild från igår som jag tycker kan komma upp här (:
xoxo Julieth

solaa

Ligger o solar nu, o före det var jag till grannen och öva finska, duktig som jag e (: :p tror jag ska se på en film nu undertiden så man får tiden att gå ;p
xoxo Julieth

Ridpass

Jääklar vad jag blir sugen på att ta ett riktigt hår ridpass nu! Men Cicce ha ju precis börjat gå utan skor så man kan ju inte bralla omkring för fulla muggar nu. Men shit det sku va najjs, först värma upp i skogen med lite galopp och så o sen fara på åkern och gå igenom hela hästen. Ha faktist inte gjort det en ända gång under de 3-4 månader jag ridit henne. Först var det vinter, is och snö så man kunde bara rida på vägen o då e det ganska svårt o det är halt och man skall hela tiden kolla att det inte kommer bil emot. Och man ha ju lärt känna hästen nu oxå. Och nu när allt har smällt och man kan rida på åkrarna tas skorna bort och man kan inte rida normalt före hennes hovar har vant sig och allt är bra. Nåjo, bara o vänta (:
Ska ju i måndag och tisdag o rida, ägaren hör väl av sig imorgon om vad jag skall göra. Vi måste ju göra så nu när hon är utan skor, annars gör jag vad jag vill om mna säger så (;
har ingen bild på Cicce på den här datan.
xoxo Julieth

Dinner

Har varit på middag till min fammo och faffa, gott men jag är ännu hungrig :o vi pratade en massa och sånt, om börcker till släkt till matte.. jaa (: satans skit -.-' had skrivi en lång fin text o nu fick blogg.se nå fel i hovo o så va allt borta >.< najjs (y) LOVE
jaja, men i alla fall.. min fammos vännina hade gett henne en släkt bok om hennes (vänninans) släkt, skit lång bak i tiden. Och när jag kollade år talen o lite så när endel hade dött o föds så var det en jappe som hade dött 80 f.Kr!! Fatta va sjukt! Att man kan hitta släkt så långt bak i tiden! :o O hon har typ över 25 kungar o sånt oxå i sin släkt. Jag sku oxå villa veta min skäkt bakåt i tiden (: 

xoxo Julieth

M&M

Han är bra att lyssna på när man ligger lågt!
xoxo Julieth

ppparty

Förra helgen var det fest med Ida, Cessan o resten av Åbo, vappen ♥ Och nästa helg e det fest i VK wohoo ha inte riktigt bestämt mig hur det ska gå till, nykter o fint eller party hard?

We like to sleep all day and party all night, this is how we like to live our life! ♥
xoxo Julieth

A

En sak jag vill säga nu när jag börjar blogga igen e att I <3 my friends! Therese, Ida & Tilda (:
Och jag ha börja rida en heppa ca 2 ggr i veckan :) Ciccolina heter hon men kallas Cicce, och hon är nog så mycket sto en häst nästan bara kan vara! (; Alltså ibland helt Förj*vlig, och ibland helt underbar <3 Kommer nog mycket mycket mer om henne.
Jaa, sen vet jag inte riktigt vad mer jag skall säga just nuu annat än att det snart är sommar <3
xoxo Julieth

start

Tror jag kommer att börja starta upp den här bloggen på nytt (: har hänt en massssaa sen jag sist var inne här men det kan vi ta imorgon (:

RSS 2.0