Ändrat

Japp, har nu suttit med Ida http://theidaho.blogg.se/ o fixat på bloggen, men det kommer mer ännu ;) Får se lite vad vi hittar på! Btw, om ni inte ser det klicka F5, bakgrunden ska vara svart ;)
Sen var jag också och rida en lektion, går ju i en "hästskola" också så jag går i två skolor ;) I alla fall, fick jag minsta hästen i stallet, ett russ! Vågar inte säga hur hög han är, men jag är ca 170 cm så ni kan gissa hur det såg ut. Men hästen var skit nice! Det gick faktist bra, när ridläraren frågade hur det hade gått had jag inget att säga än bra.. inget negativt.
Kommer ingen bild nu för orkar inte söka fram nån!

Work it!

Ciao! Ida gästbloggar! Har hjälp Jullan attt fixat hennes blogg lite. Så va tycks? Ännu finare kommer den att bli bara vi jobbar på den lite. Själv tycker jag den blev awesome och nice! Hoppas Jullan tycker likadant. I ♥ färgerna!

En färglös gammal mysko bild på mej! Chaba bananer! See yah at my place! //  Theidaho


You and I


Woops..

Råkade spilla ett glas cokis över skoladatan (a) Men den funkar ännu som tur.

Varför kunde jag inte få facit i handen när jag föddes, till livets frågor?

Är bara trött. Ska sova.

Fin lördag

En riktigt fin lördag! Beror på hur man tar det...... Man är i alla fall några erfarenheter rikare, x antal blåmärken till och en jävligt sjuk axel. Har ingen aning hur jag fått så mycket blå märken och min axel. Men ingen hangover och inget. Det började i alla fall att jag och Sara tog lite i mitt, sen gick vi till Kalkholman, där var det massa folk man kände, prata prata prata. Nångång vid 2 gick jag, Sara och ett par andra jappar till en efterfest, men sen gick det inte heller att vi sku dit, så sa jag att jag far hem då med Sara! Men dom andra kom me dom, så vi satt ute på terassen till klockan 6. Sen for dom hem och vi for och sova. Har nog bilder men inga barnvänliga ;)

....

.........................wtf?!..........

Thats life, get used to it


Jävligt FIN vecka

Den här veckan har varit förjävlig, och då är den inte änns slut ännu... Imorgon är det som sagt "fest" och då kan vad som helst hända.. Man får ju fan hoppas det inte händer något alls! Det har hänt något inte roligt varje dag förutom onsdag som har vart helt normal om man säger så. Den här veckan har man flygit av hästen, söndrat ena bootsen som man ren gjort en gång tidigare, en kaveri ha rasa me sin lättviktare, vart på sånt jävla humör att katten sprang iväg när jag såg han på 5 meters håll, två stycken har dött idag som jag känner.. Och då är det ännu två dagar kvar av den här veckan. Det som är positvit är att Nette kommer hem idag och jag har världens bästa vänner!


Hate hate hate.. and love <3

Inom alla finns det en liten konstnärlig människa..?

T.G.I.F

Juust ja.. Jag for aldrig till Ida sen men istället pratade vi över en timme i telefonen ;) Men nu börjar jag bli riktigt trött så ska söka fram sängen (: kanske kolla på 11 avsnitt av Pretty Little Liars.

You were strong and I was not. My illusion, my mistake. I was careless, I forgot. I did.

Look in my eye and tell me


Picador galopperar över Trappalandas gröna ängar ♥

(Bilderna är från 3.10.2009. Alltså 2 år gamla,
så därför har jag t.ex. en sådan sits. Bilderna är
tagna med 10 minuters mellanrum ifall någon
var intresserad.)
Måst säga att han är en häst som jag inte kommer
att glömma, hade otroligt mycker roligt med honom
och Therese med Inkku. ♥ Minnen som räker till.
Alla tokiga saker vi gjorde och det var aldrig en dålig
stund. ♥ Men nu skall du galoppera över Trappalandas
fina gröna ängar så syns vi en dag. ♥

Nothing is forever, but you can make it
forever in your heart ♥

Party all night!

Jaah, imorgon äre fest och sånt trevligt! Nu ska jag byta om lite och sen bär det tillbaka upp till Kimito o träffa Ida och fixa lite hemlight stuff som snart förhoppningsvis kommer att märkas i bloggen! (:

Every week I wonder what it would be

Skit skit skit! Jag behöver skita!

Bäverhaj! Hårdare!


Why cant the time just stop?

I need food, I need to sleep and I need money! But I dont need you.

IF YOU BRING A SPIRIT TO LIFE, PREPARE TO BE SCARED TO DEATH...


I believe you can fly!

Det måste Cicce ha trott om mig idag ;)

En sån till mig tack!


Nattugglan är i farten igen!

Jahass, då sitter man ännu uppe.. o klockan e sådär 23:32.. Men den smällen får man ta imorgon ;) och jag ska dessutom stiga tidigt upp för att hinna duscha och packa ridsakerna, jag brukar ju inte duscha på morgon men, det blir bara så ibland! Citat av Brita!

"My treasure" said by Gollum

Sitter och kollar på Kungarnas återkomst, den kommer på tv.
Det finns ju alltid dom man tycker är snygga i filmer, speciellt från när man var lietn ;) Men Aragon är nog alltid lika snygg också in real life ;)

Grab somebody sexy and tell 'em hey!

Har inte gjort så mycket den här helgen och det har faktist varit skönt! Att bara ta det lungt och så, fast jag varit och jobbat och till grannarna. Och imorgon börjar skolan igen då, borde kolla igenom läxorna också nu när jag blivit så flitig ;)

Youth is like diamonds in the sun, and diamonds are forever

Sutti o drucki snaps hos grannarna ikväll o nu har jag städat lite i helgen. Uppdateringen har suuugit, skolan har börjat och så, men har endo inte haft nån ork att uppdatera fast ju sitter 24/7 framför datan.. Meen ska nog börja nu igen!
fråga inte mat från midsommarn

JB

Fan hur mycket mörkare röst han har här om man jämför med t.ex Baby! But I like him anyway!

HAHHAHA!

Det här GJORDE min dag! Alltså seriöst dööör :D

Regn... regn... regn

Efter skolan, där var vi inte länge, så var jag hem en sväng. Sen var det bara att sätte regnkläderna på och hoppa på mopon och köra till Cicce. Gudarna har ng öppnat portarna nu ;) Var ut och gå en sväng i ösregnet, överlevde regnet med Cicce nätt och jämt!

Ready.... set.... GO!

Om ca. 45min ska jag sätta regnkläderna på, ta moponycklarna, starta mopon, sätta hjälmen på och köra till Nannas, där blir jag upphämtad av Therese och får åka med hon till skolan. Sen sitter man där kanske 1-2 timmar och sen hem igen. Efter det blir det ridkläder och Cicce, men det blir nog inte så mycket ridkläder för jag ska bara skritta henne i grimma när hon har ömmat 2 dagar.

Good morning

Är redan uppe.. blev så när jag imisstag ställde ena väckarklockan en timme för tidigt, alltså kl. 9, fast jag tänkte stiga upp först 10.. Men inte gör det något, och jag vet att om jag går tillbaka och lägger mig kan jag inte stiga upp sen kl 10 :p Nu borde man göra ett ordentligt morgonmål, vara på datan, klä på sig och laga sig klar när man har gott om tid. En vanlig skolmorogn brukar jag inte änns hinna äta en smörgås och knappt sätta mascara på!

;D

"Bruno Mars had a Grenade, and Tiao Cruz had Dynamite, so they both threw them at Katy Perry who exploded like a Firework. The bang was so loud that the Black Eyed Peas forgot The Time, while Rihanna had memory loss and ran around saying Whats My Name.Eminem looked around and said Im Not Afraid, then Willow Smith began to Wip Her Hair, which started a Far East Movement. They then crashed their G6 into a club and LMFAO finally stopped Party Rocking. Luckily for Nelly it was Just a dream"

It was only a summer crush

Min sommar i korthet! Skolavslutning, träffa Ida ett x-antal ggr under hela sommaren, Hämeenlinna, tältat, midsommar i Isotalo, ännu mer Ida och Tilda, sola och bada, jobbat, Balticen, Sverige, efter Sverige hände en massa! Och sen Borgbacken. Har varit en fart fyll sommar, I like it!
The Ready Set ↓ gillar jag (y) Har många bra låtar, och gillar musikstilen! ♥
'
Lite olika bilder från olika stunder i sommras, men det finns 86344534634x till så mycket (;

Skola imorgon ♥

Jeee, skola imorgon ♥ eller sen inte.. Fick i alla fall bästa avslutningen på detta sommarlov! Var först upp till Kimito och beställa skolböcker, jag är alltid i tid med sånt.. hehe. Och träffade Ida också, och blev och pratade en hel del. Sen blev det stallet, och träffade på Linda och Lella, sen for jag Cicce och Lella Humlan ut en sväng i skogen, sen blev jag kvar och vi lagade Tukkar kvar och jag földe med när Lella for ut och köra. Det var verkligen roligt, satt och pratade om allt mellan himmel och jord, och lite utanför det också! Så bättre avslutning kan man nästan inte ha, fast förra året var också något för sig! (:

I didnt mean to hurt him

Fredagen drog jag, Ida och Matilda in till Helsingfors, först var det lite shoppning sen blev det att fara till Borgbacken! Roligt att åka i alla bergodalbanor :D Sen "missade" Ida o Tilda bussen hem, så de åkte med mig till Ekenäs. Bussen sku vara där kl. 19:20 och tåget till Hangö gick 19:23.. Månne inte bussen först var där ca. 19:45? Så då var det "bara" att vänta där till 22:23.. Men Ida och Tilda for ju hem, för Tildas mamma hämtade upp dem så blev ensam där (x Så satt där och väntade, annat än trevligt! Men till slut satt jag endo på tåget till Hangö. Där blev jag mottagen av ca. 10 pers :P Sen stack vi alla ti nått berg, med en massa finnar. Nån gång på natten gick vi hem, och mötte upp en kaveri också, och sen blev det att sova. På lördagen startade  vi hem redan  ca 12.. Men blev en lite stund och pratade med Ida före jag drog hem, när jag kom hem var det snabbt duschen och sen till Nettes, så var inte änns hemma en timme :P Så blev jag där övernatten också och kom hem nu nån gång på dagen.
Tilda fotade något taggade Ida och mig före vi sku i den nyaste och värsta bergodalbana, Tilda fejdade oss :(

Hemma!

Nu e jag hemma, efter ett NICE veckoslut i Helsingfors med Ida och Tilda med lite shoppning och Borgbacken, inte så jätte nice i Ekenäs, ni som vet ni förstår ;) , Hangö! och Nettes. Fin avslutning på sommarlovet! Ni som var med, gjorde det hela.
Hahha kan int sluta att skratta :D jag sitter där bakom i vitt, o bara älskar miner som de andra har :D Mohaha..

Need to sleep!

Hahhah, sitter uppe ännu klockan e tyyp 04:23.. o ska upp kl. 07:00 ('x nåjoo men men, ska på jobb, kommer att ringa mig imorgon lite före 9 och då ska jag ha duscha och allt, så dom är säkert efter mig runt 9. Men nu ska jag fortsätta kolla på Pretty Little Liars ;)

Timeless


!

Gjort en massa, var hos Tilda övernatt med Ida, träffat Therese, och just nu sitter jag hos Nette! Har ingen ork att blogga så vi syns sen när jag orkar  ;p

Something everybody needs

Georges St-Pierre: Whenever I talk to young people I say that its very important to set goals, but I think this Bruce Lee quote says it better than I can: "A goal is not always meant to be reached, it often serves simply as something to aim at." "My attitude is that if you push me towards something that you think is a weakness, then I will turn that perceived weakness into a strength."

Dagens 4 ord

4 ord som förklarar min dag: Häst jävel, mobil jävel.
Men jaja, ikväll blir det väll Ida och Tilda så då blir jag på bättre humör! (:

Istället för vanlig uppdatering

Är man uttråkad så är man

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.

[x] Ibland tycker jag att jag är ful.

[ ] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] Jag har en tatuering.

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[ ] Jag har haft/har tandställning.

[ ] Jag har glasögon/linser.

[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[x] Jag har mer än två piercingar.

[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[/] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[/] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[/] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.

[ ] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/jobbet

[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[x] Jag underkändes i (eller avbröt) minst än en kurs i fjol.

[/] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.

[/] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.

[ ] Jag har pissat på mej av skratt.

[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[ ] Jag har limmat fast min hand i något.

[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.

[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[ ] Jag har brutit ett ben.

[ ] Mina tonciller har tagits bort.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[ ] Jag har haft/har astma.
RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[x] Jag har varit i Sverige.

[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[/] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[ ] Jag har gått "skinny dipping".

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[ ] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har skidat.

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.

[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.

[x] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[x] Jag har ätit sushi.

[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel

[ ] Jag är i ett förhållande.

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.

[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[ ] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[x] Jag har smygit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[ ] Jag kan inte svälja piller. (tabletter)

[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har vaknat gråtande.

[ ] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar.

[x] Jag har sett någon dö.

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[x] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[x] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[ ] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.

[/] Jag svär ofta.

[ ] Jag sjunger i duschen.

[/] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag betalade för min rington.

[ ] Jag är petig med grammatik.

[ ] Jag är en sportfanatiker.

[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[ ] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[/] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.

[x] Jag vet hur man skjuter.

[ ] Jag är kär i kärleken.

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[ ] Jag är bra på matematik.

[x] Jag tror på spöken.

[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"

[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.

[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[/] Jag är väldigt kittlig.

[ ] Jag älskar mörk choklad.

[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel. (när jag har tillgång till playstation)

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[/] Jag är bra på att minnas namn.

[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


Moii

Kom för en stund hem från Cessan, var dit och hälsade på lite snabbt. Nu sitter jag och kollar på 8 mile.. Ska nog riktigt just söka upp sängen också o sova.

Tråkit :D

( ) har suttit på en geting/humla
( ) har gråtit efter ett besök hos frisören
( ) har skrivit brev till någon i afrika
(x) cyklat utan händer
( ) tycker att sommaren borde komma nu
( ) hatar kärlek
( ) har flugit i en luftballong
( ) gillar att gunga
(x) har åkt pulka
( ) har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(/) är höjdrädd
(x) hoppat från ett fönster
( ) vandrat några mil
(x) viskat i någons öra
( ) hånglat med en av samma kön
(x) hamnat på sjukhus
( ) känt dig som ett pappersark
(x) har virkat
(x) har diskat
(x) förlorat någon du älskade
(x) druckit vatten upp&ner
(x) dödat någon
( ) ätit säl
(x) bakat sockerkaka
( ) är kär i någon
( ) velat dö
( ) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
( ) gjort dig själv illa
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) är kåt
( ) hatar värme
(x) har vunnit i vattenkrig
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
( ) varit otrogen
(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
( ) varit svartsjuk
(x) har hostat blod
( ) har låtsats att du var en fjäril
(x) älskar någon så att det gör ont
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga
( ) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
( ) har spelat nyckelharpa
( ) sjunger/sjungit i duschen
(x) skrikit dig hes av panik
(x) har sett någon dö
( ) har varit med om en katastrof
(x) har vibrerat av nervositet
(x) har skrattat så du grät
(/) gillar gröt
( ) fått för dig att du är bi eller homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
( ) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen
( ) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar dig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
( ) varit mobbad
( ) trampat ihjäl en nyckelpiga
(x) somnat på golvet
( ) haft sex fastän du inte velat
( ) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
( ) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
( ) tågat genom staden med flaggor i skyn
( ) älskar någon som inte vet om det
(x) ramlat och skrikit av smärta
(x) skrapat upp knäna
(?) har en själsfrände
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) älskat i månljus
(x) varit i en storm
(x) varit nära döden
(x) hållit om en ko
(x) hållit i en orm
( ) varit så full att du inte kunnat gå
(x) tvivlat på din existens
( ) känt att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter
( ) varit på darin konsert
( ) kastat din telefon i vattnet
( ) vaknat av att du gråter
(x) känt dig som ett fån
( ) drömt om svarta paraplyn
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
(/) älskar regn
( ) hört cirkus miramar
(x) önskar sig ett liv med en speciell person
( ) har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
(/) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
( ) har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden
(x) har en studsmatta hemma
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) har skrattat så att du kissat på dig
( ) odlar skägg i näsan
( ) har en udda fetisch
(/) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
(/) har gråtit av lycka
(/) kan över tre språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror att jorden går under snart
( ) tror på gud
( ) älskar med en vibrator varje natt
( ) är en negativ jävel
( ) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(/) har en fobi
( ) trivs med din kropp
( ) slätar ofta över allvarliga saker
(hoppas int) har taskig andedräkt
( ) har ätit kattmat en gång
( ) är dålig på att säga nej
( ) har sett norrsken
( ) har någon gång känt dödslängtan
( ) brukar peta mig i näsan
(/) avskyr matte
( ) gick ut nian med minst ett IG
(/) tycker om att spela piano
( ) brukar gå runt i mitt rum helt naken
(x) är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) är vegetarian
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
( ) vet vad kärlek är
(x) hade gosedjur som liten
( ) har varit på LAN
(x) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) knarkar alvedon
( ) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer
( ) köper hänt extra för att det är synd om stackarna som jobbar på byrån
( ) snackar slang för att verka som en allmän idiot
( ) borstar aldrig håret bara för att
( ) har/har haft tandställning
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) äter godis på skoltoaletterna
( ) är homosexuell endast på lördagarna
( ) tycker att opera är underbart
( ) lärde mig att räkna jävligt sent
( ) har blivit smittad av någon sorts könssjukdom
(/) gillar hår på bröstet/muskler/kraftiga kroppar
( ) hatar mjölk
( ) vill döda jultomten med en gaffeltruck
( ) har aldrig trott på jultomten
( ) känner dig som ett löv ibland
( ) har haft tungan i någons öra
( ) har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt HELVETES KVASTKUK
(x) har klappat ett får och sagt bää
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) vet vad nordkoreas nationalsport är
( ) har sett fler än 20 avsnitt av weebl & bob
( ) ser på family guy
( ) har haft/har en skjorta med guldknappar
( ) har gått/ska gå på bal
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) har snusat
(x) har rökt mer än 1 cigarett
(/) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) hör ett ljud varje gång någon rör i din näsa - ursäkta?
( ) har dansat på scen
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) vet hur det är att vara farligt bräcklig och skör
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någons leende
( ) önskar dig ett bowlingklot på din födelsedag

Welcome aboard

Sku bara villa ut på en segelbåt och chilla under solen i ett par dagar före skolan börjar..

Kan inte sluta höra på den här

Påminner om Sverige, sista sommaren med folket därifrån..

Its about how you are

Före jag skriver något mer så ska jag göra en sak klart för alla, jag är inte rasist! Visst gör man skämt och sånt om dem, "bruna". Då menar jag alla andra som inte är vita och i stort sätt inte är från Europa. Jaja, ni fattar säkert. I alla fall, idag när jag var och rida, på väg hem, kom det en bil emot och det var en afrikan, alltså en riktigt svart, som körde. Man blev riktigt "whaaaaat gör en sån häääär????" men man får väll börja vänja sig, de är ju nästan överallt! Och kom ihåg nu, jag har absolut inget emot dom. Det är sen hur dom personligen är, hur dom uppför sig och beter sig. Och nu pratar jag om "afrikaner", sen finns det ju dom där från t.ex. Irak, "självmordsbombare" men dom är ju ett helt annat kapitel!! Man kan göra en jäävligt lång disskusion av det här ämnet men jag sätter punkt här!
Tänkte bara skriva lite om det eftersom jag bara skriver om vad jag gör på dagarna och inget annat..
Hoppas nu att ni inte tog detta på fel sätt, men det står ju allt tydligt.

Häst

De 3 första är Cicce och dom 3 sista är Tella! Bilderna är från idag när jag var och rida, träffade också på Emilia, Cicces ägare. Ska rida henne från torsdag (idag) till måndag!

!

How lightning really works

Kattfejs


Nobody is perfect but you are perfect to me

Sitter och är på dåligt humör och väntade på att bli upp piggad men nej. Var just och tog lite foton men orkar inte ladda upp dom idag, kanske imorgon.

Mistreated, misplaced, misunderstood


When I stare in your eyes, it couldn't be better

Meningslöst skit

Vad ska man göra idag?

Har gjort något så gott som varje dag ända sen jag kom hem från Sverige, kanske före Sverige också.. så nu känner man sig helt borta när man inte har något mer inplanerat idag.. och det e ju dessutom en fin dag, men nig hittar jag väll ännu på något att göra :p

Blåbär!

Var till Ida en snabb sväng igår före jag drog vidare! Bakade blåbärspaj, pratade och kollade lite O.C.

An angel came by and took me to heaven


My head feels like it is hangover.. men det är det inte

det första som fanns i vårt nya kylskåp

Det kommer att gå dåligt


It felt like hangover

Så här så det ut i Mariehamn redan på dagen, såg också nån jappe ligga på gatan o sova, inte en alkis då ;P
xoxo Julieth

RSS 2.0