Dagen/morogndagen

Jaa, skola, prov, arbete, vänner, häst, ridning, stallet. Det har jag gjort idag, + att facerape Ida eller ja merra bloggarape hon! :D hehe! eget fel att lämna sig inloggad på min data! Annars fin dag idag! Varmt har dte också varit runt 20! Och imorgon blir det Åbo med Ida först och sen kanske hemma fest till en klasskompis med Sara, faktist lite taggad! (: Men att! får si hur mycket uppdatering det blir imorgon!

Checka in Götas blogg!

HÄR är Götas blogg! Den är skit bra!

Ingen rubrik

Har inget att blogga om punkt .

Neej fy fan! Hahah! Riktigt OK låt men musikvideon nej nej! Usch


Cowboy, take me away!


The problem with guys is they pretend to like a girl when they really don't. And the problem with girls is they pretend they don't like a guy when they actually do.

Uppdaterade ju lite tidigare från filosofi lektionen, efter det for jag till stallet. Pratade en stund med Linda om framtidsplanerna i stallet, lite hur det kanske kommer att bli och så, hörs riktigt fint! Sen blev det en sväng ut med Cicce och hon var värsta surgrisen när jag sku ta in henne hahha! Hästjävel. Sen kom pap efter mig och blev en snabb sväng till butiken och nu är det sent och jag borde ännu läsa på biologi provet, laga geografi arbete och läsa över en halv engelska bok!

Philosophy

Sitter på filosofin, slutar om en timme och flre det hade jag gegga. Sitter och ser på nån rändom film, fattar int riktigt mig på den, men har just också börjat se, haft lite annat för mig som fb..;p

Fest låten!

Tröttnar inte på den!

Las Vegas

Jag kommer någon vacker dag att åka och uppleva Las Vegas!

There is a spark in you

I wanna walk and not run. I wanna skip and not fall. I wanna look att the horizon and not see a building standing tall. I wanna be the only one for miles and miles. Except for maybe you and your simple smile. Oh it sounds good to me. Yes it sounds so good to me. Cowboy take me away!

Kan fan inte koncentrera mig på något...

I keep my distance, but you still catch my eye
Vet, det är svårt, men när du dör kommer det en flashback
av ditt liv, och då skall du vara nöjd med det du har gjort och
hunnit med i ditt liv. Du gör inget för någon annan, du gör
allt för dig själv.


Last thing I said to you was I hated you, I loved you but now it's too late to say to you.


Ta inte alltid den väg som ser bäst ut, den kan vara den sämsta

Ridning igår en o halv timme, på okända vägar, höll på att flyg i backan redan efter ett par meter. Idag ut o gå en liten sväng me Cicce och Linda, Tella. Idag hade jag lektion mellan halv 9 - 10, sen blev det stallet och hemma ungefär 12. Nu feber, sjuk hals och sjukt i öronen.

Jag såg ett stjärna falla

Jag såg en stjärna falla och jag önskade, and the wish might come true.. I hope so


Ser ni?

Ser ni VEM som är med de 16-17 första sekunderna i musikvideon!? Har inte orkat kolla om han är med längre fram men i alla fall! ;)

Kunde inte sluta

"Skytten vet inte vad tveksamhet är"

Här kommer det aktiva och frihetsälskande stjärntecknet. Skytten. Du är skytt om du är född 23/11-21/12. Härkarplaneten är ingen mindre än Jupiter.


Detta energiska stjärntecken är utåtriktad och har behov att leva ett liv med mycket frihet och rymd. Skytten trivs allra bäst utan begränsningar, på resande fot eller ute i det fria. Denna frimodiga natur pratar gärna och mycket, och det händer ju att det blir en del överdrift när händelser ska återberättas...
Det finns mycket spontanitet här, samt kämparglöd. Skytten är ivrig, orädd och frimodig, alltid ärlig och rättfram. Ibland kan skytten dock, av ren obetänksamhet, vara lite klumpig och taktlös.
Stjärntecknet har stor kunskapstörst och nyfikenhet. Han/hon tycker väldigt mycket om att läsa, liksom resa och uppleva främmande kulturer och synsätt- stimuleras av spänning och äventyr . Ibland har skytten "högflygande planer", och tenderar att vara lite överoptimistisk. Han/hon som är skytt har ofta attityden "det fixar sig", vilket ofta är positivt, men då och då också negativt.
Skytten är också väldigt ärlig och pålitlig, och har en stark känsla för rättvisa. Han/hon är varmhjärtat, humoristisk, generös och gästfri. Men välviljan och svårigheterna med att säga nej, resulterar i att denna godtrogna natur ibland blir utnyttjad.

Yrken som passar stjärntecknet är exempelvis språk, pedagogik, samt samhälls- och livsåskådningsfrågor. Bara yrket är omväxlande, samt ger möjlighet till att dela med sig av kunskap, blir skytten nöjd.

Fysiskt associeras tecknet med levern, höfterna och låren.

Skyttens element är elden. Elden gör denna människa till en aktiv och vital person som gärna äventyrar och antar diverse utmaningar som livet bjuder på. Ibland kan eldelementet göra skytten dominant och jagcentrerad. Dessutom kan eldmänniskan bli väldigt deprimerad om livet i sig står still, om det inte händer något, om den ena dagen blir alltför lik den  förra.
Detta stjärntecken hör till den föränderliga kvaliteten. Detta ger skytten god samarbetsförmåga (trots att skytten kan vara jagcentrerad och dominant!) och flexibilitet. Han/hon är väldigt öppen för nya idéer och tankesätt, därför är skytten också väldigt tillmötesgående.


Jupiter, härskaren, är också lyckobringare. Planeten ger skyttmänniskan rikligt med optimism att förfoga överm som han/hon gärna delar med sig av.


Allmänt positiva egenskaper: optimism, generositet, vidsynthet, studiebegåvning, mognad, rättvisetänkande, framsynthet.

Allmänt negativa egenskaper: överdrifter, arrogans, slösaktighet, hybris, skrytsamhet, överdriven vällevnad, slöseri och slarv.

Nyckelord: Utvidga 
Element: Eld 
Planet: Jupiter 

Månadssten: Turkos
Färg: LILA 
Tursiffra: 4
Tarotkort: 14 Måttfullhet
Blomma: Hyacint

Källor: Astrologi- en väg till inre harmoni, Anna Granberg, Albert Bonniers Förlag, 1998, http://www.brogiz.se/zodiaken/skorpionen.htm

 

..


Skytten - 19.12.1994

Här kommer lite om Skytten, har faktiskt en bok hemma om Skytten och blev riktigt förvånad när jag för nått år läste den och den stämde 99% in på mig! Har också funderat på att kanske tatuera in Skyttens märke, bara en liten någon ställe, vet ej vart ännu.
(Direkt kopierat från olika www-sidor! Därför blå text och annan stil!)


Skyttens tidsperiod: 23/11 - 21/12
Plats i zodiak: Nionde
Planet: Jupiter (lyckoplanet)
Element: Eld
Kvalitet: Föränderlig
Polaritet: Positiv



Den typiska Skytten är aktiv och frihetsälskande. Skytten har stort behov av omväxling och social stimulans. I relationer och samarbete är Skytten ärlig, rak och välmenande. Med sin ivriga, spontana läggning kan Skytten ibland av ren obetänksamhet vara lite klumpig och trampa andra på tårna. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken. 

Skytten är med sin optimism och välvilliga läggning duktig på att inspirera andra. Generositet och humor hör tecknet till. Strävan efter nya intryck och upplevelser kan göra Skytten en aning rastlös. Men Skytten bekymrar sig inte i onödan utan rusar glatt framåt mot nya äventyr. Här finns en stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet som leder in Skytten på spännande stigar. 

Ett intresse för livsåskådningsfrågor brukar komma med åren. Skytten är en sökare som vill prova sig fram i tillvaron. Frimodig och djärv, men samtidigt bestämd och viljestark till sin läggning. Lyckoplaneten Jupiter styr över tecknet. Det gör Skytten till en glad optimist med siktet inställt på framtiden. Den som är präglad av detta vetgiriga tecken slutar aldrig att längta efter nya spännande upplevelser. Skytten delar gärna med sig till andra av sina tankar och erfarenheter och är ofta en god pedagog.


Hundar är lojala, trovärdiga, barmhärtiga och alltid redo att ge en hjälpande hand. De försvarar alltid familj och vänner då de baktalas, men kan bli besviken ibland då tjänsterna inte uppskattas och åtgäldas. Trots sin vänliga natur vägrar de ibland se varningar gällande deras eget uppförande mot nära och det kan leda till problem. Hundar blir endast arga av godtagbara orsaker, men de är inte långsinta. Hunden spelar alltid efter reglerna och är ärlig. Hundar är raka och med dem är det antingen svart eller vitt, har du väl vunnit dess förtroende har du en vän för livet. 

Hundar arbetar alltid mycket hårt och är intelligenta. De är mycket privata och är bra på att behålla diskretion och lyckas bra inom yrken som t ex juridik och psykologi, ofta områden som kräver en hög moral. De uppskattar inte status och eftersträvar inte att vara i centrum, de står alltid med två fötter på jorden. Hundar är välbalanserade och kan kombinera ett hårt yrkesliv med ett stabilt familjeliv. 

Familj och hem värderar hunden allra högst. De är känsliga och lättsårade, därför är de extremt privata och undviker att öppna sig för mycket. Däremot är Hunden överlag glad och lekfull, den gillar att underhålla andra. Men den kan stundtals vara pessimistisk och orolig, ibland behöver den stöd och hjälp med att hitta tillbaka. 

Hunden passar bäst med hästen, tigern eller en haren. Hunden passar mindre bra med draken och fåret.


Skyttens symboliska stjärntecken är en pil, färdig att avskjutas från en bit av bågsträngen.

Du är en glad och utåtriktad människa som älskar livet. Bäst trivs du på resande fot, där det händer nya spännande saker. Du är en äventyrare. Rädsla och blyghet lider du inte alls av. Du tar emot utmaningar med öppen famn.

Du avskyr regler och rutiner och gör allt för att bryta mot sådana. Frihet är det viktigaste för dig.

Du har lätt att få kontakt med människor, men aktar dig för att engagera dig för djupt. Du tar livet med en klackspark.

 

Kanske bara nått så simpelt? ↑ Vad tycker ni?


LEJONKUNGEN

Det var en som sa att jag skulle göra ett inlägg om Lejonkungen och vad han betyder till mig. Men det finns två Lejonkungen, så jag skriver bara om den ena, den andra finns det inte så mycket att säga om.
Jaa, Lejonkungen (L) är då i stort sätt hela min barndom med Cässi! L var allt, vi hade många mjukis tigrar som vi lekte L med, och så klart hade de ju de rikitga namnen också. Vi kollade filmerna (1&2) och lekte, sjöng tror jag me, tigrarna var med överallt, kanske inte alla men minst två var så att det sku bli en lek! Finns hur mycket som helst om det! Men snart måste vi bara se filmerna igen! L är något jag aldrig kommer att glömma, och inte min barndomsvän heller! ♥ Kännt varandra hela livet, och kommer att göra det med!
Den scenen kommer jag seriöst att blrja gråta till! Det var den värsta! ↑

Dålig humor

Döööör hahah

Alla änglar


Det har varit en rändom dag!

Dagen har varit riktigt konstig! På alla sätt och vis.
And remember ↑

Can you feel the love tonight?


Skönt att vara nykter på en fest

Jees, kom för en stund hem från en fest. Vart riktigt nice och så men kanske lite lame eftersom man är van med VK och sådant! Men man ska inte gnälla när man fick fara så! Kom dit ganska så sent kanske vid 11 först och for lite över 1, hände inte så mycket, sku man ha träffa nå kiva shack att tala me och så sku man väll stannat länge, men när man är nykter är jag inte den som direkt börjar tala med alla. Men nu MÅST jag sova!

Detta får mig att känna mig lycklig


Everything is not about you


Sometimes it lasts in love but sometimes its hurt instead

Ska skriva filosofi uppsats.. Eller först måst man ju komma på något att skriva om.. förslag? Men istället sitter jag och drogar bilder och texter..
Bilder jag hittat från lite den ena och andra sidan










Marknad

Jees, det var marknad igår men det var riktigt lame.. Var in dit med Ida och Tilda. Men det finns lite bilder, men de kommer upp senare och bilder från när tysken var här kommer också senare.

Hemma

Nu är jag hemma efter 1 o halv vecka.. och nu ör jag RIKTIGT trött så ska söka fram en pyamas och sen sova gott med lilla lilla Pio♥

You are my wonderwall♥

Kan s*tan inte sluta lyssna på den här, har
tidigare inte inset att det är så bra!

Shoppa

Vart in till Åbo idag med mamma och Anton, gick för mig själv i 3 butiker och kom hem med 3 kassar (y) Hittade faktist lite på bara 2 timmar, och jag brukar sällan hitta så mycket fast jag går en hel dag i stan.. Fast borde nog in igen, för snart är det halloween fest så behöver kläder till det och sen lite annat också. Men see yah later ♥

Dag 02 – Min första kärlek

Jaa haha min första kärlek ;) Har inte haft något seriöst förhållande men alla har väll varit kära i dagis/lågstadiet!? Så om man räknar med lågstadiet så ja, en liten jappe som gick i min klass i 9 år + dagis och kanske lekis. Så jaa, det finns inte så mycket annat att säga!

Dag 01 – Om mig

Jaa, heter Julieth och är 16 år fyller den 19 December, är från sydvästra Finland. Går andra året i gymnasie och på fritiden rider jag en häst ca 2 gånger i veckan, ibland mer ibland mindre, annars tycker jag om att umgås med mina vänner, och att läsa. Ganska så där tråkigt! Sen nördar jag ju en heel del framför datan också.. och min kamera är jag kär i. Min personlighet kan vara ganska så invecklad ibland, kan också bero på att jag är skytt.. Men ids inte gå något mera in på det! Men annars är jag inte någon kompliserad person tycker jag, tar för det mesta lungt men ibland kan jag storma till, men ofta lungnar det ner sig lika snabbt.
Det var det.. undrar ni något så fråga!
Enda bilden jag har på mig på den här datorn

Ska göra som många andra!

Tagen av Heidi!

Dag 01 – Om mig     
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Mina misstag
Dag 05 Vad är kärlek?
Dag 06 – Gamla foton 
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min favoritlåt
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Detta anser jag om sex
Dag 11 - Mina syskon 
Dag 12 – Om du var 16 & skulle välja gymnasielinje igen
Dag 13 – I min handväska
Dag 14 – Om jag var tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 Detta ångrar jag
Dag 20 – Denhär månaden
Dag 21 – Ett ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Min pojk/flickvän
Dag 30 – fula ovanor

Ett foto från onsdagen

Jag och Heidi förra veckan♥

darra darra darra

Sitter och darrar helt utan orsak, får det int och sluta om jag intetar djupa kontrollerade andetag, slappnar av axlarna, ha spänt dem så mycket igen att jag märker hur jag får sjukt i dem och när jag "släpper" ner dem märker jag hur högt uppdragna de är..

It's funny how sometimes the people you'd take a bullet for, are the one's behind the trigger


The woman who follows the crowd will usually go no further than the crowd. The woman who walks alone is likely to find herself in places no one has ever been before. - Albert Einstein


Don't worry about people in your past, there is a reason they didn't make it to your future

Ridning igår på glad och extremt pigg häst! Endast ett par galopp steg annars skulle hon ha stuckit. Idag skola bara till 10. Idag också ridning. Ska sova nu lite, somanr snart.

Vardagen

Nu har tysken farit hem, så blir det att gå tillbaka till vardagen, vilket so m faktist är skönt!

If I Die young

Sista kvällen nu med utbyteseleven, är jätte spänd i axlarna.

Sitter hemma

Sitter hemma just nu med mamma och Nikola. Ska snart fara ut me båten nån ställe, med Jeanette och Lena, + parents. Idag är det också sista dagen hon är här, far ti Helsingfors tidigt imorgon. Gårdagen var också riktigt fin, god mat, fint folk, och musik på högvolym. 9 stycken blev vi till slut fast det var tänkt att vi bara sku vara 7. Kommer sen kanske nästa helg eller något foton sen, för kommer nog också ha ganska så fullt upp nu fast hon farit hem. Men see yah later!

Ikväll är jag värd

Om en stund borde huset sakt börja fyllas med folk, både finlandssvennar o tyskar. Ska bli mat i stora lass, och lite film om allt funkar.

engelska engelska engelska osv tyska osv

Har verkligen inte haft tid att blogga och kommer knappast ha det heller + att internet cp:ar.. Men i nästa vecka borde det gå tillbaka till normalt igen! Och sen kommer det foton med!

Bildtävling!

Är med i en bildtävling! Rösta på mig! http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_207590945965667 och sök på Julieth Back

Flytta

Nu har jag flytta, och fått internet att funkka! Ska bo i ett hus en vecka med en utbyteselev från tyskland, ska no bli rikti nice, jag läser ju inte tyska men det var så många som ville komma hit så dom frågade andra också, och alla har ju inte möjlighet heller att ta någon till sig, inte sku jag heller ha men nu när jag får bo här men tysken så går det ju bra! Men see yah guys later!

Fest var det? Nääh.. int alls

Japp, klockan är snart 9 och jag har redan varit i duschen! Hah, nä men jag vaknar alltid tidigt morgonen efter festen. Jees, vettifan vad som har hänt i natt, nejdå skämt minns allt (: Först sög det som fan för det var lite med en vakt men sen blev allt uträtt och då blev det fest! Had också med min kamera och tog lite foton men tyvärr är dom inte synliga för andra ;P

All i want to see is a lake with big mountains in the background, and a cowboy

Är ju uppe tidigt idag! Men var väll för jag sovd 3 timmar steg upp år middag och fortsatte sova. Idag ska jag väll till grannen och sen räkna matte . . . . Men sen äre fest! Min klass som fixar det och det kommer att bli bra (: men nu ska jag kolla tv eller läsa i engelska boken som vi håller på med nu, den är nog bra bara jag sku komma lite mer in i den sku säkert sidorna flyga iväg!

T.G.I.F

Äntligen fredag! ♥ och skolan är slut! Brukar annars inte bry mig så mycket om det är fredag men nu är det jäävligt skönt! Veckan har varit lite annorlunda, och i helgen blir det en massa! Fest, grannen, räkna matte, städa, flytta in m.m. Och på måndagen kommer en människa till mig! Kommer mera om det på söndagen!
Everyday Im shuffling!

Mobilinlägg

hej! Sitter hemma nu efter en dag i skolan, läser lite snabbt på biologin och ska snart byta kläder, åka till ett hus o kolla lite saker o sånt (mer om allt det kommer senare när det närmar sig ;) ). Sen åker jag till heidi med kameran i högsta hugg, fota hon och prins! Och på samma gång "övervaka" när hon rider i fall hon sku flyga av eller något :'s men hörs!

Är ju riktigt smart.. Efter 1 år

Igår på filosofin kom jag på att jag kan ju söka upp skolans internert på telefon o och vara på dt (smilleblixt!). Och samma sak me det här hemma, måst ju säga att efter 1 år kommer jag på det, eller jag har ju bara haft den här telefon lite över halft år men endo! Så nu kommer jag verkligen att nörda facebook och annat HELA TIDEN! Men see yaa guys later!

True! So true. . .

Var aldrig för beroende av en annan människa i detta liv, för till och med din egen skugga kommer att lämna dig när du befinner dig mörker!

Tycker att alla ska läsa igenom detta och fundera

Detta är direkt kopiera från en blogg. Måst säga att det stämmer väldigt bra in på mig utom det där med stora kläder. Vill inte skriva så peronligt i bloggen eftersom jag inte vet vem som läser den, men här varsågoda och smaska i er om ni vill ha något nytt att skvaldra om!

Tittade igenom gamla bilder på mig coh Breitling häromdagen.  Och vad jag såg var ju fruktansvärt! Jag red dåligt, dock var Breitling endast riden i ett par månader här.. Men jag såg ju sjuk ut! Om man kollar mina lår, i förhållande till hur bred höften är. Och om man kollar min överarm i förhållande till bredden på mina axlar.

Det är verkligen skrämmande, för jag kommer ihåg att detta var då jag äntligen började gå upp i vikt! Jag har i hela mitt liv haft problem med vikten. Jag har inte haft anorexia osv.. Utan min kropp har bara inte tagit till sig vad jag ätit. Jag skämmdes över min smala kropp, jag gömde mig själv i stora kläder för att folk inte lika lätt skulle se hur smal jag var. På bilden ovan så var jag nöjd med min kropp minns jag, för att jag faktikst hade gått upp i vikt. Men nu när jag tittar på bilderna är det ju skrämmande, men egentligen så är det inte ens så farligt med tanke på att jag varit bra mycket smalare än det där.. 

Men det jag vill framhäva med denna texten är att, alla som är väldigt smala har inte anorexia osv. Och att bli kallad "anorexiaoffer" som folk uttryckte sig är jag tex gick i högstadiet är inte kul. Folk får för sig att det är okej att påpeka att man ser ut som en benrangel, och att man är platt som en planka. Men ingen vågar säga något till någohn som ä överviktig? Vad är skillnaden undrar jag? ..Båda kämpar ju exakt lika mycket med vikten. Jag minns verklige hur jag gjorde allt för att försöka gå upp i vikt. Jag åt och åt och åt och åt. men det hände ingenting ändå. Vill inte kroppen så kan man inte "äta upp sig". Det är samma med hästar, vissa hästar är extremt svårfödda, medans andra kan leva på luft. Bokstavligt talat... 

Och innan du kallar någon för benrangel, eller anorexiaoffer osv. Tänk till.. Skulle du kalla en överviktig tjocksmock? Jag är iaf glad över att min kropp numera fungerar någerlunda normalt. Och visst jag är väl smal. Men mer normalviktig än jag varit förut. Och jag skulle aldrig någonsin kalla någon för varken benrangel eller tjockis. Folk stirrar lika mycket på någon som är toksmal som någon som är tjocka. Men det värsta är att folk har förutfattade meningar och tror att man lider av anorexi.

Men det som kan skrämma mig är att vissa bilder som jag har på mig sjäv från den här tiden. Dom är tagna ur "bra vinklar" som inte framhäver hur smal jag verkligen var. Och när jag ser dom bilderna förvränger jag synen på mig själv, och längtar tillbaka till att komma i dom där byxorna igen... "för dom va ju så snygga, och kolla på den bilden lixom" osv.. 

Men när jag tänker efter hade jag så otroligt svårt att hitta kläder som satt "snyggt" på mig. Ridbyxorna va alltid för pösiga om dom var lagom långa. Och tröjjorna var alltid för korta i ärmarna om dom var lagom tajta osv. Och vanliga kläder dsv inte stallkäder var ännu svårare att hitta.. Jeans? Det var helt omöjligt. Min mamma hon fick sy in mina jeans som jag köpte. Och på hösten och vintern fyllde jag ut mina ridbyxor med lager på lager på lager av långkallingar... Även mina vanliga byxor. Kläder var helt omöjligt. Så jag använde hälst tjocka pösiga tröjjor för att dölja mina taniga armar..

Jag vet inte egentligen vad jag ville med den här bilden och texten. 
Mer än att jag vill få folk att förstå att det smärtar att bli kallad benrangel.

/ Natalie

Okeej..

Måst erkänna en sak, jag mår skit! Fattar inte hur jag skall orka med det här, hoppas det inte vara så länge som det ibland har gjort. Kan säga så mycket att det har med kroppen att göra, med magen..
Bad boy! . . . or was it bad GIRL? ;) Lady Gaga

Flitig studerande!

Sku det se ut så HÄR varje dag sku det ju vara bra!

Michael Jackson is dead.... get over it

Fast nej, I dont get over it.

Matsalen!

Sitter i matsalen just nu, me TheIda o Theräs! Sku igentligen sluta nu men har brusa o dt börjar 3 o slutar 4 -.- meen höres!

Filosofi & Children of Bodom


Krokodiltårar

Kanske världens största krokodil! Kolla

Kan inte sluta...

lyssna på den här efter att Ida sa vad den hette!

Party all night long

Nå så där! Nu blir det fest på lördagen! Jaah, vet inte vad till jag skall skriva, slutade ju tidigt idag och sånt. Borde också sätta igång kameran och knäppa lite nys bilder (y)

Good morning

Igår natt var man efter en grej till Therese, och det är bara en sak till som sku behöva fixas.. får se om det lyckas idag! Börjar idag 8:30 o slutar 10:00, sen är dagen avklarad! :D Men nu ska jag äta o laga mig klar till skolan!

!

Har läst någonstans på din blogg att det stod att det var någon som har slutat andvända ridväst, kan detta stämma tro?
Har en hemsk sak att berätta för dig och dina läsare, om man inte har ridväst! Dock var detta en olycka´som hände min bästa kompis, men vill ändå att du lägger ut detta på din blogg, så alla kan se vad som händer om man inte har ridväst på sig. Skulle vara riktigt tacksam! Här kommer det som hände! Tack på förhand!

Min kompis hade precis fått en egen häst. Hon skulle rida till stallet från ridhuset, och vid stallet så har dom hundar, som gömmer sig bakom sten murarna och buskarna. Hon hade precis tagit av sig sin ridväst. När hon kom närmare stallet så började hundarna skälla. Hennes häst blev orolig och började snurra, trappa på stället. Hon flög av och träffade huvudet på en sten och ryggen på grus vägen.  Hon blev alvarligt skadad. Hon fick åka med ambulans till sjukhuset och har legat där nu i några veckor. Hon kom hem i torsdags. Hennes mamma berättade fruktansvärda nyheter! Hon hade blivit förlamad och kunde inte rida längre. Hon skulle aldrig bli bra igen...

Hon fick sälja hästen och hon kommer aldrig bli lycklig igen.

Detta kan hända om man inte bär väst på sig, och om man ramlar av fel som hon gjorde!
Hoppas att du lägger ut detta på din blogg, så alla kan läsa vad som händer.

Kramar Anonym

Filosofi

Sitter just nu på filosofin, slutar 10 och börjar igen kavrt före 1, där imellan måst jag hem o hämta fotolappen när vi har fotografering idag.. har ju lyckats glömma den hemma (y)

Natttråkigt!

[x] varit på sjukhus?
[x] Åkt Ambulans?
[ ] Brytit något?
[x] Stukat något?
[x] Sträckt något?
[x] nåt har gått ur led?
[x] Blödit från huvudet?
[x] Blödit från Ansiktet?
[ ] Blivit Skjuten?
[ ] Blivit Sparkad?
[x] Bränt Dig?
[ ] Fått sprickor i Skelettet?
[x] Fått Sy?
[ ] Blivigt Opererad?
[x] Skurit dej (inte på flit)
[x] Slickat ditt blod? vem har inte gjort dt när man va liten? :o
[x] Fått Hjärnskakning?
[x] Förlorat medvetandet?
[/] Slagit ut en tand?
[ ] Slagit ut flera tänder?
[x] Stött en tå rejät

Stall

Var idag till det nya stallet, riktigt fint! Inte stort, men stora boxar efetrsom det har stått Shire hästar där! Var där ungefär där en timme så tänkte jag att kanske det är dags att åka hem nu, så ringde Nette och frågar om jag sku komma till henne och jag säger jo men är i stallet nu men kommer efter det! Men sen blev jag här och vi lagade 3 stycken hagar, men det gick ganska fort när vi var 4 stycken! Jag, Emilia, Lella och Linda (och Rebecca såklart!), alltså hela gänget samlat. Sen satte vi hästarna i de nya hagarna. Så ungefär halv 6 for jag till Nette, så var hemma vid ungefär galv 10! Men nu blir de fb, sms och bdb (:

Nytt stall

Snart blir det att fara till stallet, det nya stallet. Cicce har ju flyttat till ett nytt stall nu efter vissa orsaker, och ska dit nu för första gången och se. Har ingen aning hur det är här eller nått, men säkert är det riktigt bra!
Scotty McCreery ♥

Cowboy, please take me away!


Gårdagen

Var som sagt till Idas igår, fixade design och header. Sen kollade vi en halv film för vi slocknade sen typ :p Och sen blev jag där och sova (:


ÄR MED I BILDTÄVLING!

Är med i en bildtävling om att få fara på Stockholm Horse Show! Går ut på att skicka in en bild, 20 blir utvalda och den av de 20 utvalda som får mest Gillningarn på FACEBOOK vinner! Så GILLA NU!
Klicka här för att gilla!: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150364646060797&set=a.10150364633860797.406021.145541790796&type=1&theater eller Klicka här !
TACK!

Packat och klart!

Nu har vi fixat bloggen ett bra tag! Så så här får den se ut en tid framöver. Hoppas alla är nöjda och glada för det är vi iaf! Nu skall vi läsa Elle och bibeln och äta oss feta. See yah around!

yay! ♥

xoxo Ida!

Idas crib

Vi sitter. Vi ska snart fixa en sak. Vi ska äta. Vi ska jaga mat. Vi ska äta den jagade maten. Vi ska bli mätta. Vi har varit i skolan. Vi ska gå nu.

xoxo Julieth & Ida

MrW

Tungt

Dagen

Huuh vilken dag! På ena eller andra vise, men har gått bra till slut. Är nu riktigt trött så ska kolla läxor lite kanske, duscha.. Var ju till frissan idag också inget speciellt, bara klippt pannluggen kortare, fan den e störande nu!!

RSS 2.0