Det smärta!

Smärta = det nyaste ordet! ;D
xoxo Julieth

Mission Completed

Har nu sett hela O.C, från början till slut. 1,2,3&4!
xoxo Julieth

!

Så var den midsommaren över för det här året, firade den med Therese, hennes mam o pap, Andrè, Liisa, Oiva, Gustaf, Joel o Rickard på Isotalo! Grannarna hade också fest, så det blev dans och musik också. Det kom också en traktor med vagn och en massa ungdomar på, haha, sku va kiva o göra det nån gång. Sen kom det en till traktor och den had en bastu på släp! Typ kl. 23 så tog jag och Therese tränsen och stoppade hjälm på hovo och hoppa upp barbacka på Inkku och Rolle, och skittade omkring en stund. Nästa dag fick vi upp både Gustaf och Rickard på hästryggen, och sen hoppade Therese mam o pap också upp och så red dom till Liisas. Vi andra for dit med traktor och vagn, och jag o Therese red hem sen tillbaka, och for på plan en stund och rida. Hoppade första gången på ca. ett år! Gick helt OK. Sen händ det nog en massa saker till men orkar inte skriva så ni behöver inte veta allt ;)
Bilder kommer senare
xoxo Julieth

GLAD MIDSOMMAR!

På er alla och så hörs vi i söndag eller måndag! Sticker idag till Therese efter jag jobbat, o kommer hem nångång, maybe..:) sen efter det borde jag också ha en massa nya foton att ladda upp?
xoxo Julieth

Shit..

xoxo Julieth

Chillat me skräckis..

Ha hängt me Nette nu 3 dagar och kollat film, Paranormal Activity 1&2. Kan inte vänta att 3:an kmr ut!
xoxo Julieth

xoxo Julieth

Dessie

En bloggare som äntligen ha lyckats med sin låt!
xoxo Julieth

Vad heter han? Hmm, aa, just ja. Julieth Back. Aa men det var ju en hon. Haha

Tack Ida tack ♥
xoxo Julieth

Miss my Friends ♥

Har ingen bild nu på alla, men ni vet vem ni är ♥
xoxo Julieth

?

Ha jag börja bli snurrig eller är både en från Gossip Girl och en annan från Twilight med i O.C ? Tufft :)
xoxo Julieth

The future

Nu är jag ganska så säker vad jag skall göra efter gymnasie, men haha jag går i heeelt fel skola för det, men funkar det inte så har jag iaf gymnasie i bakfickan ;) Är ganska så säker på det men måste höra lite med min elevhandledare om vad det ska vara för skola och var det finns en sån i Finland på svenska, annars blir det väll Sverige? Och om det finns något speciellt man sku kunna läsa i gymnasie som sku kunna hjälpa men tror inte det. Förutom engelska då. Annars tar jag bara och läser vad jag tycker om nu i 2 år till och sen får vi se vart det bär av :)
xoxo Julieth

Regn, regn, regn

Ännu mera regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, regn, mycke regn!
xoxo Julieth

Last shot

O dit for den.
Nu kommer det lite mer än vad det inte borde i bloggen men...
Din chans for nu, och den kommer inte tillbaka nu mera. Your own fault. Faktist ganska synd, att du inte satte mer vikt, värde, i allt det här, men jag förstår.. det är ju mitt fel allt? Som vanligt, du ska bara vara den snälla, perfekta, aldrig ditt fel. Vi ska bara stå vid din sida så att du ser bättre ut, på alla sätt. Men vet du, alla orkar inte med det. När jag pratar med dig igen, får nu ser när det blir men, så kommer jag inte tväka en sekund, du kommer att få allt det här in your face! Kommer att blir great!

xoxo Julieth
Nu känner jag mig bara såå glad!! :D:D::D:D:D ??


Hoho

Hahah, kanske går lite över men HEY kanska snart dags att börja ;) just kidding.. or? Hehe, nej men håller på och smälla av här hemma, men om inget händer tills söndagen 23.59 så är det hejdå! :))))))))))))))) :))))))))))
Har börjat kolla på O.C igen, har alla på min data. O shit, man måst kolla hela tiden
Kolla ju på det när jag var mindre så har ju typ glömt vad som händer så det är
typ att se det helt på nytt :D
xoxo Julieth


Im gonna

Im gonna drink drinks and do drugs until i can fly..
xoxo Julieth

Regn & överpigg häst = :D

Regn och en överpigg som när som hälst sku kunna bralla iväg full fart! hoho, idag var det bara frammåt, snabbare och snabbare. Nå hon fick nog springa av sig iaf, hoppas hon är på likadant humör imorgon igen! Började regna på kanske halva rundan, ringe Nette och träffade henne me Cicce. Btw, idag såg jag att hon har arab i släkten. Vitsi vilken hals och huvud hon får om hon verkligen vill, och man kollar efter det. Tufft
xoxo Julieth

Dont drink and drive

when you can take drugs and fly! All in!
Jopps jag mår fin fint! Never better
xoxo Julieth

Time to go home

Imorgon sticker jag hem, ha varit helt kiva här i Hamptons, inte gjort så mycket men det är o skönt att inte behöva springa omkring hela tiden heller! Det mesta är målat, bara lite finslip kvar. Undra vad man ska hitta på sen när man kommer hem.. börjar ju först jobba igen 1 dag före midsommaren.
xoxo Julieth

One of the best

Om lite mer än en vecka kommer jag att träffa bästa Therese! Kommer att bli tredje midsommaren vi firar tillsammans, ganska grymt va? :D
Haha, ett litet inlägg så här mitt i natten ;)
xoxo Julieth

Down On Me

xoxo Julieth

Someone will always make shit to you, no matter what.

Ska snart börja måla men har ju ingen panik så tar det chill på morgonen. Hoppas det blir bättre än igår.... Ska dessutom fixa bild idag på det jag köpte igår, om ni vill?
xoxo Julieth

In Hamptons

Sitter just nu i Hamptons och ska just sova.. Kom hit igår, och idag har jag målat men har inte mått så bra idag så fick sluta på mitten.. vet inte vad det var. Men men är iaf lite bättre nu så får hoppas att det inte kommer tillbaka. Finns inte så mycket mer att berätta, men fick helt bra i matteprovet så nå fint ha hänt iaf!
xoxo Julieth

Summer, sun and friends!

Simma, sola, ute och bada med Ida & Tilda!





xoxo Julieth

IDAS!!

Igår kväll var jag till Ida en sväng, o prata och allt (: sen for vi till Matilda, o kolla där :D O Idag blir det igen att fara till Ida och sen hoppas jag också att Matilda orkar släpa sig me och simma fast hon jobbar (:

Vad jag gör..

Hahahhahah, känns inte som jag gör något annat på dagarna än att sola och kolla film. Vet inte hur många filmer jag sett dne här veckan.. kan nog inte räkna så långt!
xoxo Julieth

El Dorado

Nu har jag sitt El Dorado City of Gold, och El Dorado 2 City of Gold! Riktigt bra filmer, vet inte rikit vad mer jag kan säga om dem :P som ni redan kan gissa så utspelas det ju i Peru. Så man får si lite hur det är i den delen av Sydamerika.

xoxo Julieth

Massa saker idag.

Gjort en massa saker idag, orkar inte räkna upp alla saker, men har varit och rida idag. For dit vid 5 tiden och kom hem typ 10, va först och rida med Lella och Tukkar sen for jag me Lella och körde Olle. Sen gick vi ut me Olle lite medan Linda red Tella. Kiva var det! (:
xoxo Julieth

Matte..

Jag ska ju skriva om matten för jag fick 5 i den och vill inte ha det på betyget! Om man skriver om det och sku få en fura i det så sänks inte vitsordet på betyget, det kan ändast höja. Så man får hoppas att jag sku få lite bättre den här gången! Så om en halv timme ska jag fara till min fammo o räkna (:

xoxo Julieth

Gårdagen

Var ju avsluting.. och så var jag och rida hästen, min mormor var ju me och filmade. Och sen nån gång vid typ halv 11 tiden for jag upp till Campingen, där var Cessan, Ida, heidi och Nette^ och en massa annat shack också. Rikit helt kiva joo. Sen var jag och Cessan hos Ida kanske typ en timme, halv 2 ringd jag efter mamma typ. 
xoxo Julieth

Tältning

Imorgon blir det att tälta me TheNette på en holma rikit här utanför oss (: ska bli skit kiva!

SOMMARLOV

Nu är avslutningen avklarad, och just bär det av att fara och rida, min mormor ska me o fota (: Sen kanske om jag hinner far jag till Ida<3 :D

NU!

Blir det skolavslutning! Har ingen aning vad jag ska göra sen, knappast blir det väll så mycket?
Sommarlov <3

xoxo Julieth

Vad gjorde jag..

.. inatt kl. halv ett? Dagen före skolavslutningen..

RIDA heppa

Var idag också och rida heppan (: Var ut en sväng med Lella och Olle i skogen. Kiva var det men imorgon blir det åkern när min mormor är med och fota, funderade på att ta avslutningklänningen på och rida barbacka så där fin först och sen byta kläder och sätta sadel på men det får nog bli någon annan gång när man har en bättre fotograf me ;)
xoxo Julieth

sista fuckin' skoldagen!

WOHOOO!! Då var den avklarad o jag e GLAD! Nu blir det sommar, glass, jobb, sol, solning, vänner (hoppas om det finns tid) o fest (: Och imorgon är det skolavslutning, men jag tar idag ren att det är sommarlov. Gosh vad fort det här året har gått.. Tycker att det nu sku kunna vara typ nyår eller nått, har hänt en massa under det här året! Både bra och dåliga saker, men thats life get used to it. Och många bra roliga fester, men nån också ibland tråkit men men (:
xoxo Julieth

somnar ..

Nu har ja klippt gräs i typ 3 o en halv timme (y) fy fan man blir slut av dt, men bra träning ;) O det va grääs som nå värre, vill inte se ett gräs strå på en vecka! :) nu ska jag göra engelska arbete -.-- som jag och Tilda ska presentera imårn.. nöff nöff
xoxo Julieth

Jobb

Nu ska jag äta o sen drar det väll iväg på jobb, ska klippa gräs hos en äldre dam (:
xoxo Julieth

RSS 2.0